Draaiend restaurant Moon heropent op de 19e verdieping van A'dam Toren

Draaiend restaurant Moon heropent op de 19e verdieping van A'dam Toren

Restaurant Moon slaat een nieuw hoofdstuk in. Na een grondige renovatie heeft het iconische draaiende restaurant op de 19e verdieping van de A'dam Toren zijn deuren heropend.

Deze week vond de feestelijke openingsavond plaats, waar het nieuwe interieur en gerechten van het nieuwe menu aan de genodigden is gepresenteerd.

Frisse start

Tijdens de openingsavond maakten de gasten voor het eerst kennis met het vernieuwde restaurant Moon. Terwijl de zon langzaam onderging boven de stad, proefden zij het nieuwe menu bereid door chefs Leo Lee Meeuw Kjoe en Silvian Pastors.

De warme, luxe sfeer en het adembenemende 360° graden uitzicht zorgden voor een bijzondere avond. De heropening valt samen met een bijzonder moment: de nieuwe maan. Deze staat symbool voor een nieuw begin en frisse energie; precies wat restaurant Moon met deze transformatie wil uitdragen.

Gastvrijheid op hoog niveau

Restaurant Moon is een complete beleving. Dat is waar het om draait, ook in letterlijke zin. Vanaf het moment dat gasten de sterrenhemel-lift instappen op weg naar het restaurant tot aan het laatste glas. al draaiend met een fenomenaal uitzicht over Amsterdam.

Managers Wesley Schipper en Maarten Riebeek zorgen ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. Ze bieden warme, oprechte gastvrijheid, zonder te veel op de voorgrond te treden. 

Leo Lee Meeuw Kjoe, Wesley Schipper, Silvian Pastors en Maarten Riebeek. 
Foto-credits: Chantalle Laurent
Leo Lee Meeuw Kjoe, Wesley Schipper, Silvian Pastors en Maarten Riebeek. Foto-credits: Chantalle Laurent

'Niets past beter bij een nieuw begin dan de magie van de nieuwe maan én een volledig vernieuwd restaurant Moon. We zijn trots om onze gasten te verwelkomen in deze warme, luxe setting met een compleet nieuw menu met verrassende gerechten. Moon is de perfecte plek om Amsterdam op zijn mooist te beleven', aldus manager Wesley Schipper.

Nieuw menu, hetzelfde uitzicht

Moon introduceert een seizoensgebonden viergangenmenu waarbij gasten per gang zelf kunnen kiezen. Zo stellen zij hun eigen ervaring samen. Op de kaart staan onder andere gerechten als coquille met paddenstoel XO en beurre noisette of short rib met tuinboon en gochujang. Voor de lunch is er naast het menu ook een à la carte optie.

Ook het interieur is volledig vernieuwd. Het ademt avond, warmte en luxe: roestkleurige accenten, mosgroen leer, fluweel, hout en zachte verlichting. Intiem en gelaagd, met het uitzicht over de stad als decor. Moon blijft 360 graden draaien op de 19e verdieping van de A'dam Toren.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.