nieuws

Grolsch opent nieuwe fanshop

Café

Bierbrouwer Grolsch heeft een nieuwe fanshop. De brouwer hoopt zo de grote stroom aan bierfans op te vangen. Vooral deelnemers van een bedrijfsexcursie kopen graag shirts, glazen en barmatjes.

Grolsch opent nieuwe fanshop

De nieuwe winkel staat op het brouwerijterrein aan de snelweg A35. De biershop is 100 vierkante meter groot en biedt een groot en toegankelijk assortiment. Naast de standaard biergerelateerde artikelen biedt de nieuwe winkel ook kleding in vele soorten en maten, vele outdoor-artikelen, diverse cadeauartikelen en geschenkverpakkingen, posters en diverse speciale bierverpakkingen.

Grolsch ziet goede mogelijkheden voor de fanshop. Jaarlijks bezoeken ruim 50.000 mensen de brouwerij voor een bedrijfsexcursie. Aansluitend zijn ze veelal geïnteresseerd op producten van de bierbrouwer te kopen. De winkel is ook open voor niet excursiebezoekers en toegankelijk zonder afspraak.

Zie ook:

Groenlo verwijdert Grolsch-kunstwerk

Reageer op dit artikel