nieuws

Hakbijlincident in horecazaak

Café

In een Tilburgse horecagelegenheid heeft zich een vreemd incident voorgedaan met een hakbijl. Een 28-jarige ging afgelopen weekend de horecazaak met een bijl te lijf, nadat hij eerder in de zaak onwel was geworden.

Hakbijlincident in horecazaak

Dat meldt Omroep Brabant. Het incident deed zich vroeg in de ochtend voor na sluitingstijd. Enkele uren daarvoor was de man onwel geworden in de zaak. Een medewerker leidde de man naar buiten. Eenmaal buiten knapte de man weer op.

Wat er zich in de zaak heeft afgespeeld, is niet bekend. Wel werd duidelijk dat de man het niet eens was met de gang van zaken, getuige zijn ‘comeback’. Met een bijl in zijn hand sloeg hij in op de deur van de horecazaak. De geschrokken medewerkers waarschuwden de politie. De man werd aangehouden. Wat hem bezielde, is niet bekend.

Reageer op dit artikel