nieuws

Horeca Heerenveen scoort met bekerwinst

Café

Horecabedrijven in Heerenveen hebben zondagavond goede zaken gedaan. Het was groot feest in Heerenveen na de winst van de KNVB-beker door SC Heerenveen. Zowel de horeca in de stad als naast het stadion in Heerenveen hadden het druk.

Horeca Heerenveen scoort met bekerwinst

Ongeveer zesduizend supporters hadden de wedstrijd tegen FC Twente bekeken bij het Abe Lenstra Stadion. Toen de club na strafschoppen won, was het feest meteen in volle gang. Dat heeft de politie gemeld.

Zowel in de horeca in de binnenstad als naast het stadion was het druk. ‘De sfeer is leuk en gezellig’, aldus de politiewoordvoerster. ‘Veel mensen gingen even de stad in om het te vieren of even naar huis om zich op te maken voor de huldiging.’.

Die vond plaats om half twee ’s nachts. De spelersbus was rond half een gearriveerd in Heerenveen. Van de 18.000 supporters die naar Rotterdam waren getogen, kwam een deel ook rond die tijd weer terug.

Reageer op dit artikel