nieuws

Laurens Meijer aast op Drie Gezusters in Breda

Café

De Brabantse horecatycoon Laurens Meijer heeft interesse in de gesloten vestiging van De Drie Gezusters in Breda. Het horecabedrijf is dicht vanwege het faillissement van het imperium van wijlen Sjoerd Kooistra.

Laurens Meijer aast op Drie Gezusters in Breda

De interesse van Meijer in De Drie Gezusters wordt gemeld door de doorgaans goed ingevoerde lokale nieuwssite BredaVandaag.nl.

‘Het is een geweldig pand. Het draaide alleen goed op de zaterdagavond. Daarmee verdien je simpelweg niet genoeg om open te blijven’, aldus Meijer, die eraan denkt om na een eventuele overname het concept aan te passen om zo meer omzetspreiding te realiseren.

Mocht het tot een aankoop komen, dan heeft Meijer nog meer plannen. ‘De Efteling-uitstraling die de eerste en tweede verdieping nu heeft, is niet echt mijn smaak. Je zou er studentenstudio’s in kunnen bouwen. Krijg je gelijk wat meer leven op de Grote Markt’.

Meijer laat op BredaVandaag.nl weten op wat voor termijn een eventuele overname concreet wordt.