nieuws

Mobiele Horeca Training 2012: Limburgs Lef

Café

De Mobiele Horeca Training 2012 staat in het teken van Limburgs Lef. In twee dagen tijd bezoekt Ton Lenting met een bus vol ondernemers horecabedrijven. Uniek dit jaar is het bezoek aan de horeca van de Floriade in Venlo.

Mobiele Horeca Training 2012: Limburgs Lef

De tour brengt ook een bezoek aan de nummer één uit de Misset Horeca Café Top 100, Sjinkerij De Bóbbel in Maastricht van gastheer Taco van der Bijl. Boscafé ’t Hijgend Hert in Vijlen, ook een bekende uit de Café top 100 ligt ook aan de route. Hotelliefhebbers komen aan hun trekken bij het Teaching Hotel in Maastricht.

De tour begint bij Brasserie In de Witte Dame in Grubbenvorst. In totaal gaat de route naar elf horecabedrijven. Ton Lenting: ‘In twee dagen tijd bezoeken we elf markante ondernemers, bedrijven met visie, met lef, die op slimme wijze samenwerken, omgaan met de omgeving en het woord crisis niet in de mond nemen.’

De Mobiele Horeca Training 2012 is op 18 en 19 april. De kosten bedragen 598 euro exclusief btw per deelnemer. De overnachting, ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Inschrijven kan op www.lentingenpartners.nl.

Reageer op dit artikel