nieuws

Nu ook problemen met Kooistra in Enschede

Café

De problemen rond zaken van horecatycoon Sjoerd Kooistra bereiden zich nu ook uit tot het oosten van het land. Ook in Enschede is er gedoe over een bv waar de naam Sjoerd Kooistra aan wordt gekoppeld. Binnenkort vindt er een executieverkoop plaats.

Nu ook problemen met Kooistra in Enschede

Het gaat om problemen rondom Horeca Oude Markt BV. Dat meldt de regionale krant TC Tubantia. Onder Horeca Oude Markt BV zouden De Nachtsalon, De Drie Gezusters, café De Kater, brasserie De Kater en het nog niet geopende De Drie Gezusters in Almelo vallen.

Voor alle panden geldt volgens de regionale krant dat Kooistra ze langdurig heeft gehuurd van bierbrouwer Grolsch. Op vrijdag 28 mei wordt in De Drie Gezusters de inventaris van een café verkocht tijdens een executieverkoop. De spullen zouden in eigendom zijn van Horeca Oude Markt BV.

Gerechtsdeurwaarders en juristen van Vanhommerig & Vanhommerig laten weten dat er om reden van privacy geen mededelingen worden gedaan over de achtergronden van deze executieverkoop.

Sjoerd Kooistra is de laatste weken veelvuldig in het nieuws. Heineken, InBev en nu ook Grolsch liggen met de horecatycoon overhoop over achterstallige betalingen. Kooistra heeft diverse malen laten weten geen partij in conflicten tussen pachters en bierbrouwers te zijn.

Reageer op dit artikel