nieuws

Piet de Jongh HorecaHeld november

Café

Piet de Jongh, oud-eigenaar van Café van het Jaar De Beyerd in Breda, is de tweede finalist in de verkiezing van de HorecaHeld 2010. In november kreeg hij via de website www.horecahelden.nl de meeste stemmen. In oktober verzekerde Antonio van den Hengel zich al van een plaats in de finale op de Horecava.

Piet de Jongh HorecaHeld november

Via de site kunnen bezoekers nu stemmen op de drie genomineerden voor de derde en laatste stemronde. De genomineerden zijn: Milo Berlijn, eigenaar van Trainmark, Jeroen Lips, chef-kok bij Holland Casino Utrecht Marijke Vuik, eigenaar van Biercafé Doerak in Delft.

Horecava

Op woensdag 13 januari wordt tijdens de Horecava de HorecaHeld 2010 gekroond. Dit gebeurt om 12.00 uur, op het Kennisterras in hal 4 van de RAI in Amsterdam.

Vakbekwaam

De verkiezing van de HorecaHeld 2010 is onderdeel van de campagne HorecaHelden. Die is bedoeld om de branche te helpen vakbekwaam personeel te vinden, binden en boeien. Belangrijk is dat ondernemers zich bewust worden van hun invloed op personeelsbeleid. De campagne benadrukt dit door helden te benoemen: mensen die het verschil maken binnen het bedrijf en de branche. De campagne wordt uitgevoerd door SVH in opdracht van sociale partners.

Reageer op dit artikel