nieuws

Roos de Beukelaer van Tante Roosje overleden

Café

Roos de Beukelaer, eigenaresse van het bekende Café Tante Roosje op het Rembrandtplein in Amsterdam, is overleden. De Beukelaer overleed aan de gevolgen van een noodlottig ongeval voor de deur van haar café tien maanden geleden.

Roos de Beukelaer van Tante Roosje overleden

Het overlijden van Roos de Beukelaer wordt gemeld op de website van het horecabedrijf, www.tanteroosje.nl. Daar staat te lezen dat De Beukelaer na een lange periode van veel intensieve zorg, hoop en verdriet zij haar ogen in het bijzijn van haar gezin en familie voorgoed heeft gesloten.

De uitvaartdienst vindt zaterdag 3 april plaats in de Vincentius Kerk in Volendam. In verband met de begrafenis is Café Tante Roosje zaterdag 3 april de gehele dag gesloten. Verder is het in het paasweekend geen live muziek in het café.

Roos de Beukelaer is slechts 43 jaar geworden.