nieuws

Schietdrama op stoep Now&Wow

Café

Voor de deur van de bekende Rotterdamse discotheek Now&Wow is bij een schietpartij een dode en een zwaargewonde gevallen. Aanleiding voor het schietdrama is een vechtpartij, die kort na sluitingstijd voor de ingang van Now&Wow plaatsvond.

Schietdrama op stoep Now&Wow

Dat meldt het AD. Een van de ruziemakers zou in de vroege ochtend van zaterdag 30 december een vuurwapen hebben getrokken en meerdere kogels hebben afgevuurd. Daarbij werd een slachtoffer in het hoofd geraakt. Hij overleed ter plekke. Het andere slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het Erasmus MC.

Door de schietpartij ontstond grote paniek bij tientallen mensen die voor het gebouw stonden. De politie heeft het gebied voor de ingang van de discotheek afgezet voor sporenonderzoek.

Reageer op dit artikel