nieuws

Toegangsstop leidt tot arrestatie

Café

Het nieuwe beleid van diverse gemeenten in West-Friesland om na 24.00 uur geen nieuwe gasten meer binnen te laten in de kroeg, heeft afgelopen weekend geleid tot een arrestatie. Een 41- jarige vrouw ging zo te keer nadat haar na middernacht de toegang werd geweigerd, dat ze werd opgepakt door de politie.

Toegangsstop leidt tot arrestatie

De vrouw wilde in Hoorn een kroeg bezoeken, maar mocht niet meer naar binnen. Toen een agent haar dit uitlegde, schold ze deze de huid vol. Hij waarschuwde haar, maar ze bleef hem beledigen, waarop ze werd aangehouden. Hiertegen verzette ze zich hevig en ook wilde ze haar naam niet noemen.

Tijdens de rit naar het politiebureau schopte ze een agente en het gezicht in en de buik. De vrouw werd vervolgens geboeid.

Er is proces verbaal opgemaakt en de agenten doen aangifte tegen haar.

Reageer op dit artikel