nieuws

Lodewijk van der Grinten (KHN) boos over keetwedstrijd

Café

Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), is niet te spreken over de verkiezing van de beste jongerenkeet van Nederland. Volgens Van der Grinten ‘moet het niet gekker worden’ met de jongerenketen in Nederland.

Lodewijk van der Grinten (KHN) boos over keetwedstrijd

Afgelopen week maakte Plattelandsjongeren.nl de uitslag van de verkiezing Keetkeur 2012 bekend. Volgens de wedstrijd is De Babbel in Hattemerbroek de beste keet van Nederland. Gevolgd door Keet Kate uit Dedemsvaart en Keet De Zwarte Smit uit Markelo.

Op Twitter uit Van der Grinten zijn ongenoegen over de keetwedstrijd. ‘Het moet toch niet gekker worden! Verkiezing “beste Keet”. Zonder handhaving geen zicht op terugdringen alcoholmisbruik.’, twitter Van der Grinten.

KHN volgt al jaren de ontwikkelingen van jongerenketen op de voet. De keten worden door velen gezien als locatie waar ongecontroleerd veel alcohol wordt genuttigd. Horecaondernemers klagen regelmatig over de keten omdat het illegale concurrenten zijn.

Reageer op dit artikel