nieuws

Vernevelingsmachine om horecaterras te koelen

Café

Café De Deut in Nijmegen zet een vernevelingsmachine op het terras in tegen de hitte. Volgens de eigenaar van het café is het de toekomst op een warm terras.

Vernevelingsmachine om horecaterras te koelen

Het gaat om een ventilator die nevel meeblaast op het terras. Eigenaar Bilal Diyenli van De Deut heeft de vernevelingsmachine vanaf deze week gehuurd. De ventilator heeft een bereik van zo’n 20 meter, meldt De Gelderlander.

‘Ik ken het van Italië, Spanje en Turkije. Daar zie je het overal. Ik denk echt dat dit de toekomst is. Hoewel ik het ook een leuk speeltje vind om uit te testen. Het is echt verfrissend, dus ik denk dat als mensen eraan gewend raken, ze graag in de nevel zitten’, aldus Diyenli in de regionale krant.

Reageer op dit artikel