nieuws

Nieuwe zaken eigenaar top 100-café Bruxelles

Café

Ondernemer Patrick van Asch van top 100-café Bruxelles in Breda breidt zijn imperium uit. Vanaf 1 november is hij ook eigenaar van café De Suyckerkist in de Brabantse stad en zo’n anderhalve maand later opent hij The Burgerbar, eveneens in Breda.

Nieuwe zaken eigenaar top 100-café Bruxelles

Over de nieuwe zaken van Patrick van Asch, die eigenaar is van onder meer Bruxelles in Breda, wordt geschreven door Breda Vandaag. De ondernemer neemt café De Suyckerkist aan de Havermarkt over en gaat starten met The Burgerbar in de voormalige rolmops in de Reigerstraat.

Eten en terras

Van Asch gaat de komende maanden gebruiken een nieuw concept te ontwikkelen voor De Suyckerkist, dat volgens Breda Vandaag vooral geliefd is onder studenten. De ondernemer wil er straks ook eten gaan aanbieden en ziet mogelijkheden met het terras.

Burgers

Bij The Burgerbar kunnen gasten vanaf half december voor en na het stappen terecht voor acht verschillende hamburgers of een zelfgemaakte burger. Van Asch denkt daarmee iets te kunnen toevoegen aan het assortiment, dat tegenwoordig vooral bestaat uit gyros en/of shoarma.

Café Top 100

Bruxelles staat in de Misset Horeca Café Top 100 van 2013 op plaats 80, dat was het jaar daarvoor 94. De nieuwe lijst met honderd beste cafés wordt maandag 18 november bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel