nieuws

De Korenmarkt weert 18-minners

Café

De meeste zaken op en rond de Arnhemse Korenmarkt weigeren bezoekers onder de 18 jaar, als gevolg van de verhoging van de minimum leeftijd voor alcoholconsumptie. Dit meldt de Gelderlander.

De Korenmarkt weert 18-minners

Dit meldt de Gelderlander. Volgens het artikel geldt de maatregel ook bij cafés die populair zijn bij 16- en 17-jarigen, zoals ’t Huys en Plaza. Die laatste organiseert iedere vrijdagmiddag de ‘Pullenmiddag’, die vooral bij jongeren populair is.

Geen advies
De Ondernemers Vereniging Korenmarkt meldt dat ze geen advies aan haar leden geeft. ‘Iedereen moet dat besluit voor zichzelf nemen’, zegt duo-voorzitter Liesbeth de Zoete. Discotheek Club Level laat 16- en 17-jarigen nog wel toe, maar gaat werken met stempels.

Discussieer mee over dit onderwerp op Misset Horeca Connect.

Reageer op dit artikel