nieuws

Pop-up bubbelbadbioscoop in Amsterdam

Café

Amsterdam krijgt er een tijdelijk, opvallend uitgaansevenement bij; de Hot Tub Movie Club. Van 6 tot en 9 maart kunnen bezoekers vanuit een bubbelbad een bioscoopfilm bekijken in de buitenlucht.

Pop-up bubbelbadbioscoop in Amsterdam

Tijdens deze avonden kunnen de bezoekers zich samen met 5 vrienden onder dompelen in één van de 21 bubbelbaden van de Hot Tub Movie Club. Een ober-service tot aan de hot tub staat tot de beschikking van de bubbelgasten.

Hot Tub Movie Club is gebaseerd op het populaire filmconcept uit Londen. Initiatiefnemer Joep Verbunt heeft jaar jaar in Londen gewoond waar veel bijzondere evenementen worden georganiseerd. ‘Nu ik in Amsterdam woon, mis ik de creativiteit en aanbod van dit soort concepten. Ik heb daarom besloten om het zelf te organiseren. Met 21 hot tubs zal het ook meteen het grootste hot tub evenement zijn dat ooit georganiseerd is’, aldus Verbunt.

Wanneer de film is afgelopen verandert de bioscoop in een nachtclub waarbij bezoekers kunnen dansen op de muziek van een dj.

Reageer op dit artikel