nieuws

Gouden Apenstaart Café Top 100 2016 voor NRCafé Rotterdam

Café

Met een niet-alledaagse website en twee actieve social media-accounts weet het Nieuw Rotterdamse Café zich dit jaar te onderscheiden op online-beleid. Het zorgt ervoor dat De Gouden Apenstaart van de Café Top 100 dit jaar naar Rotterdam gaat.

Gouden Apenstaart Café Top 100 2016 voor NRCafé Rotterdam

Geen typische café-site, die van het Nieuw Rotterdamse Café, en dat vinden we leuk. Opvallende kleuren en foto’s sieren de homepage. Maar wat ook te prijzen is: dankzij de eenvoudige opzet is veel -nodige- informatie overzichtelijk bij elkaar, zonder dat het rommelig wordt.

Niet alleen zenden

Maar ook op Twitter en Facebook laten de Rotterdammers zich gelden. Regelmatig posten ze berichten op deze social media. En het leuke daarbij is dat ze niet alleen zenden, maar ook daadwerkelijk communiceren. En niet alle berichten zijn bedoeld om mensen naar de zaak te lokken, het is ook gewoon, leuke, gemeende interactie.

> Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2016

Reageer op dit artikel