nieuws

Cocoon Coffee start met Masterclasses Roasting

Café 2658

Cocoon Coffee, erkend koffietrainings- en opleidingscentrum in Nijmegen, organiseert op woensdag 22 februari 2017 de eerste Masterclass met als onderwerp: roasting.

Cocoon Coffee start met Masterclasses Roasting

Cocoon verwelkomt alle (micro)branders en geïnteresseerden met een dagvullend programma.

Met het organiseren van Masterclasses wordt er weer een droom verwezenlijkt van Rose van Asten en Liesbeth Sleijster, de gezichten van Cocoon Coffee. Naast korte workshops, certificeringstrainingen en volledige SCAE barista trajecten is de tijd rijp om grotere groepen bij elkaar te krijgen en kennis te delen op praktisch en theoretisch vlak.

Koffiebranden

Het is geen toeval dat het onderwerp van de eerste Masterclass bij Cocoon koffiebranden is. Het trainingscentrum gaat na deze eerste Masterclass starten met het aanbieden van de SCAE Roasting modules. Met het ontvangen van gastspreker Morten Münchow brengt zij waardevolle kennis over van deze Deense koffiekenner die zich gespecialiseerd heeft in koffiebranden, het SCAE Roasting programma ontwikkelt, veel kennis heeft van smaakontwikkeling als researcher en over de hele wereld spreekt over álle onderwerpen waar je als koffiebrander meer van wilt weten.

Inschrijven voor deze Masterclass kan hier.

Reageer op dit artikel