nieuws

Miljoenste bezoeker voor Heineken Experience

Café 2169

De Amsterdamse Heineken Experience heeft dit jaar flink meer mensen getrokken dan in 2015. Donderdag 22 december verwelkomt de attractie in de voormalige Heineken Brouwerij in Amsterdam de miljoenste bezoeker en naar verwachting eindigt de teller dit jaar op 1.027.500 bezoekers.

Miljoenste bezoeker voor Heineken Experience

Vorig jaar kwamen er nog 887.000 mensen een kijkje nemen in de wereld van Heineken.

In de experience, die sinds 2008 open is, wordt via een interactieve tour een beeld gegeven van de geschiedenis van de bierbrouwer en het ambacht. Bezoekers vanuit de hele wereld komen er op af, van wie de meeste uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Italië.

Heineken Experience

MEER OVER HEINEKEN

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels