nieuws

Documentaire over De Blonde Pater

Café 3162

Koffiebrander Peeze heeft in samenwerking met De Blonde Pater in Nijmegen een korte documentaire gemaakt over het succesvolle bedrijf van Nicky Maas. Net als in De Pater, in 2015 winnaar van de Misset Koffie Top 100, ligt de nadruk in de docu op koffie en op de mensen van De Blonde Pater.

Documentaire over De  Blonde Pater

In de documentaire is eigenaar Nicky Maas aan het woord over hoe het allemaal begon bij De Blonde Pater, hoe zij en Louis Claus interesse kregen in koffie en dat ook goed wilden doen, en over de mensen die zo belangrijk zijn voor De Pater.

Uiteraard komt de winst van de Misset Horeca Koffie Top 100 in 2015 langs, net als het belang van baristawedstrijden, de relatie met machinebouwer Kees van der Westen en die met koffiebrander Peeze, die de documentaire liet maken.

Leestip: juryrapport De Blonde Pater uit 2015

Bekijk hieronder de docu:

Bekijk ook: Winnaar Blonde Pater over liefde voor het vak

Reageer op dit artikel