nieuws

Hoofdjurybezoek aan top-3 Koffie Top 100 2017

Café 776

De hoofdjury van de Koffie Top 100 bezocht op één dag de top-5 van de ranglijst om deze in de juiste volgorde te zetten. In deze video een impressie van de bezoeken aan de top-3 (chronologisch): De Tippe in Vledder, Talud9 in Utrecht en Josephine Coffee in Arnhem.

Hoofdjurybezoek aan top-3 Koffie Top 100 2017

De hoofdjury bestaat uit (van links naar rechts op de foto): Bart Deprez, eigenaar van koffiebranderij

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto: Joep van der Pal

Viva Sara in België en internationaal jurylid voor SCA. Nicky Maas, eigenaar van De Blonde Pater in Nijmegen. Haar zaak won in 2015 de Koffie Top 100. Ron de Wit is eigenaar van Rons Coffee en regelmatig stage manager bij SCA wedstrijden. Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar en reist de hele wereld over ter inspiratie. Gerben Engelkes won in 2016 met Black&Bloom de Koffie Top 100 en is gast-hoofdjurylid. Joost Leopold geeft met zijn Koffieschool baristatrainingen en schrijft als Expert maandelijks in Misset Horeca. Demian van der Reijden, redacteur van Misset Horeca en samensteller van de Koffie Top 100.

Reageer op dit artikel