nieuws

Huppel The Pub is trots op tweede plek

Café 1393

Samen met de buren van Momfer de Mol kwamen ze in één bus naar Studio 21 gereden. Allebei hopend dat ze boven de ander zouden eindigen. Huppel the Pub won de ludieke tweestrijd en eindige ietsje hoger op plaats 2. ‘We zijn supertrots’, zegt gastvrouw Eline van Dam.

Huppel The Pub is trots op tweede plek

Kort na de bekendmaking van de Café Top 100 is het even zoeken naar Jeroen van Beek en Eline van Dam. De beide eigenaren van het Haagse Huppel the Pub zijn net het podium afgelopen waar ze tijdens de apotheose van de Café Top 100 bekendmaking, de feestende collega’s van De Gekroonde Suikerbiet hebben achtergelaten. Ergens in de zaal met 650 feestende collega’s moeten ze zijn. Als ze even later zijn gevonden treffen we twee blije ondernemers. ‘We zijn supertrots’, zegt Van Dam. ‘Met een plaats in de Top 5 voelden we ons sowieso al winnaars.’ Ook bij partner Van Beek geen spoor van teleurstelling over de ‘net niet’ positie. ‘In de bus hier naar toe was het al feest, en dat is het nog steeds.’

Uitzondering

In de bus naar Studio 21 in Hilversum, die samen met de collega’s van Momfer de Mol was gehuurd, waren natuurlijk volop grapjes Huppel the Pubgemaakt. ‘Als we maar boven jullie eindigen.’ In het buurcafé kon de uitslag op een groot scherm worden gevolgd. Huppel de Pub zelf hield de deuren bij uitzondering deze maandagavond gesloten. We zijn normaal gesproken altijd open. Maar vandaag niet. Het café is dicht en we hebben het hele team meegenomen om het te vieren. Nu kunnen ze ook een borreltje drinken.’ Voor Van Dam is de 2e plaats een erkenning voor de koers die met hun zaak gevaren wordt. ‘Er is voor ons ook geen beter café. We hebben een café gemaakt waar we zelf graag komen. Dan is zo’n prijs natuurlijk super. Ja, we zijn hier erg blij mee.’

Reageer op dit artikel