nieuws

Leukste Voetbalkroeg van Nederland: Café d’n Bel uit Bladel

Café 1006

Café d’n Bel uit Bladel mag zich een jaar lang ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’ noemen. Dat heeft Hélène Hendriks zaterdagavond 24 november in het Fox Sports-programma De Eretribune bekendgemaakt. Café de Paus uit Lutjebroek en Café ‘t Fust uit Rotterdam maakten de top-3 compleet.

Leukste Voetbalkroeg van Nederland: Café d’n Bel uit Bladel

Café d’n Bel van Jan en Thijs Daniëls is de winnaar van de landelijke titel  Leukste Voetbalkroeg van het Jaar die werd toegekend door de vakjury. Deze bestaat uit presentatrice Aletha Leidelmeijer, Matthijs van Ommen van Koninklijke Horeca Nederland en vrijetrappenspecialist en YouTube-sensatie Bas van Velzen (Creators FC).

Als winnaar draagt Café d’n Bel niet alleen een jaar lang de prestigieuze titel ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’, ook ontvangt men de ‘Leukste Voetbalkroeg 2017/2018 Kampioensschaal’, een jaar lang gratis licentie voor FOX Sports Zakelijk, een jaar lang gratis Van Dobben bitterballen en €1.000 drukwerktegoed bij DrukwerkMAX om de live-wedstrijden onder de aandacht te brengen.

Per speelronde in de Eredivisie genieten gemiddeld 180.000 fans van live voetbal in een café met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Leukste Voetbalkroeg

Provinciewinnaars Leukste Voetbalkroeg

De jury bezocht de drie provinciewinnaars die het populairst waren na het tellen van de bijna 11.000 publieksstemmen. Alle ruim 3.000 cafés met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk deden mee aan de verkiezing. De provinciewinnaars zijn:

(in alfabetische volgorde):

Drenthe: Herberg ‘t Plein uit Meppel
Flevoland: De Ommele uit Urk
Friesland: Sportcafé Drachten uit Drachten
Gelderland: Café Heideroosje uit Nijmegen
Groningen: Sportplein Indoorcentrum Veendam uit Veendam
Limburg: Peter’s Irish Pub uit Maastricht
Noord-Brabant: Café d’n Bel uit Bladel
Noord-Holland: Café/Restaurant de Paus uit Lutjebroek
Overijssel: Café Zoalt-Toorn uit Hengelo
Utrecht: Famous Bar uit Amersfoort
Zeeland: Café de Heeren van Holland uit Middelburg
Zuid-Holland: Café ‘t Fust uit Rotterdam

Voor de ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’-verkiezing heeft het publiek kunnen stemmen op de ruim 3.000 cafés met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Dat heeft per provincie een winnaar opgeleverd. De drie provinciewinnaars met de meeste publieksstemmen zijn bezocht door de vakjury.

Reageer op dit artikel