nieuws

Bols Bartending Academy organiseert ‘Wellness Masterclass’

Café 3548

De lange werktijden,  fysieke belasting en beschikbaarheid van alcohol maken de horeca niet de meest gezonde werkomgeving. Hoe blijf je fit en gezond in de horeca?

Bols Bartending Academy organiseert ‘Wellness Masterclass’

Welke leefstijl keuzes maak je om een lange en gelukkige carrière te hebben in de horeca? In januari dit jaar lanceerde Healthy Hospo hun succesvolle nieuwe concept met een ‘Wellness Masterclass’ in London en nu haalt Lucas Bols, Healthy Hospo naar Amsterdam. Healthy Hospo is een non-profit organisatie met een passie voor de horeca. De visie van deze organisatie is het verstrekken van informatie, advies en training op alle vlakken van mentale en fysieke gezondheid. Gezond werken in de horeca, daar gaat het om volgens de organisatie.  

Lees ook: Erik van Loo: ‘spontane bloedneus bij te veel stress in de keuken’

Masterclass 

De Healthy Hospo masterclass wordt gehouden op dinsdag 22 mei, 2018 van 10.30 tot 17.00, in de Bols Bartending Academy in Amsterdam. Het is een volledige dag, goed gevuld met inspirerende en interactieve seminars over alle facetten van een gezonde levensstijl zoals slaap, voeding en fysiek welzijn. We hebben verschillende internationale sprekers uitgenodigd die hun kennis en tips delen voor een gezonder en gelukkiger leven in de horeca. Een gezonde lunch is inbegrepen en onze laatste seminar van de dag is een optionele yogales. Omdat er een beperkt aantal plaatsen is voor de yogales moet hiervoor vooraf ingeschreven worden. De dag wordt afgesloten in de House of Bols spiegelbar met een verantwoorde cocktail. 

Voor deze masterclass wordt 10 euro in rekening gebracht. Healthy Hospo investeert alle inkomsten in zijn missie de horeca een gezonde en gelukkige industrie te maken.  Tickets zijn online beschikbaar. 

Reageer op dit artikel