nieuws

Misset Horeca blikt terug op Terras Top 100 in digitaal magazine

Café 1410

Het evenement rondom de Terras Top 100 2018 was één groot feest op 3 juli 2018 in Staverden. Onder een strakblauwe hemel vierden ruim 400 aanwezigen hun notering in de lijst en werden diverse prijswinnaars letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Een terugblik in beeld en geluid is nu verpakt in een digitaal magazine.

Misset Horeca blikt terug op Terras Top 100 in digitaal magazine

Onder leiding van presentator Erik van Muiswinkel werden alle Terras Top 100 zaken voor het voetlicht gebracht. Ook zijn diverse categorieprijzen uitgedeeld, zoals De Parel, De Publieksprijs én De Provinciewinnaars. We bundelen alles wat je graag wilt weten: waarom de winnaar wint, de mening van de vakjury, de gehele ranglijst natuurlijk maar ook de foto’s van het event en een video van de dag. En natuurlijk bedanken we ook onze partners die de Terras Top 100 weer mede mogelijk hebben gemaakt.

Klik op onderstaande foto om naar het digitale magazine te gaan.


Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

Reageer op dit artikel