nieuws

Niëns Maasbree half jaar na brand weer open en vernieuwd

Café 400

In september 2017 woedde er brand in de bowling van horecabedrijf Niens in Maasbree. De bowling gaat na een half jaar hard werken op vrijdag 6 juli opnieuw open. Tegelijkertijd met de vernieuwde bowling heropent Niens ook haar café én wordt een compleet nieuw pannenkoekenrestaurant geopend. Tevens presenteert het bedrijf haar nieuwe huisstijl.

Niëns Maasbree half jaar na brand weer open en vernieuwd

De bowling van Niëns in Maasbree werd op 21 september 2017 getroffen door brand. Hierdoor moest het bedrijf noodgedwongen haar deuren sluiten. Het café werd in deze periode verbouwd, het restaurant werd enkele weken na de brand weer in gebruik genomen, maar de bowling bleek helaas compleet verwoest en moest tot de kerst gesloten blijven. Eigenaren Roy en Yvonne Niëns: ‘Onze plannen voor vernieuwing hebben we toen versnel doorgezet. Het resultaat is een nieuw bedrijfsconcept en bijpassende huisstijl.’

Bowlen in de bouw

Terwijl de verbouwing op de bowling nog in volle gang was, werd gasten vanaf december 2017 tóch de mogelijkheid geboden te bowlen. ‘We besloten van de nood een deugd te maken en gasten de unieke beleving van ‘Bowlen in de bouw’ aan te bieden’, aldus Yvonne. ‘We voerden het thema tot in de puntjes door en werkten met gereduceerde tarieven.’ Inmiddels is het vernieuwde café al in gebruik genomen en is ook de verbouwing in de bowling helemaal klaar. De acht banen kunnen heropend worden. Op vrijdag 6 juli wordt de nieuwe bowling in gebruik genomen.

NiënsOpening Niëns pannenkoek

Met het heropenen van de bowling en eerder al het café, is voor Roy en Yvonne de vervelende periode na de brand afgesloten. Het ondernemersechtpaar zegt vol goede moed vooruit te kijken. ‘Met de vernieuwde bowling is een weg naar een vernieuwd bedrijf ingezet. Een directe uiting daarvan zullen mensen al meteen op 6 juli zien. Dan openen we namelijk ook Niëns Pannenkoek. Met het openen daarvan maken we de aanzet tot een volledig nieuw bedrijfsconcept. In de toekomst zullen we onder andere nóg een restaurant aan het huidige Niëns toevoegen.’

Reageer op dit artikel