nieuws

Affligem Patersvat gelimiteerd naar horeca

Café 923

Voor het eerst zal een gelimiteerde editie Affligem Patersvat in Nederland beschikbaar zijn in de horeca. Tot het einde van het jaar, voor ongeveer 1000 horecazaken. Het eerste glas wordt 14 september getapt in de Foodhallen in Amsterdam.

Affligem Patersvat gelimiteerd naar horeca

‘Affligem Patersvat is een prachtig blond najaarsbier vol evenwichtige geuren en frisse smaken’, zegt biersommelier en brandmanager Affligem Anouk Litjens. ‘Dit komt voort uit extra hop die in het brouwproces is toegevoegd. Die extra hop geeft Patersvat fruitige en kruidige hoparoma’s en een fris karakter.’

Affligem exclusieve editie

Affligem Patersvat is in heel Nederland verkrijgbaar vanaf 14 september tot en met het einde van het jaar in ongeveer 1000 horecazaken. Patersvat is een exclusieve editie. In haar reguliere assortiment in Nederland heeft Affligem een Blond, Dubbel en een Tripel.

Reageer op dit artikel