nieuws

Stemrecord Café Top 100 Publieksprijs: Goesting blijft aan kop

Café 3752

Proeflokaal Goesting gaat nog altijd aan kop bij de Publieksprijs van de Café Top 100. De prijs, die naast de regulieren Café Top 100 uitgereikt wordt, is voor het café dat de meeste stemmen bij haar achterban kan genereren. Central uit Venlo stoomt op naar plek 2. Er is inmiddels een recordaantal stemmen uitgebracht en dat stemmen kan nog tot en met 1 november. De bekendmaking is op 12 november tijdens het Café Top 100-evenement in Hilversum.

Stemrecord Café Top 100 Publieksprijs: Goesting blijft aan kop

Evenals in de vorige tussenstand, die gepubliceerd werd op 21 september, gaat ook nu Goesting uit Venray aan de leiding. In de top-5 is het verder stuivertje wisselen. De Goudse Eend uit Gouda en Central uit Venlo wisselen van plek. Central gaat naar 2, de Goudse Eend naar 5. Stadscafé Flow uit Den Helder en De Kromme Hoek uit Scherpenzeel blijven op respectievelijk plek 3 en plek 4 staan.

1 Proeflokaal Goesting, Venray
2 Café Restaurant Central, Venlo
3 Stadscafé Flow, Den Helder
4 De Kromme Hoek, Scherpenzeel
5 Biercafé De Goudse Eend, Gouda
6 Stulpke, Uden
7 Café De Slock, Den Burg
8 Het Graauwe Paard, Oudebildtzijl
9 Heerlijkheid Breust, Eijsden
10 PeGeCafe, Gieten
11 Grandcafé Llamar, Bladel
12 Bobby’s Bar, Helmond
13 Tapperie de Gats, Sittard
14 Herberg ’t Plein, Meppel
15 Café Laurel & Hardy, Zandvoort
16 Café Sprakel Eten & Drinken, Lonneker
17 Eetcafé Zomerzorg, Hillegom
18 Café de Strohoed, Leeuwarden
19 Wijnbar & Tapperij Den Olifant, Apeldoorn
20 Grand Café ’t Gerecht, Heerenveen

Recordaantal stemmen Café Top 100 Publieksprijs

En dat de Publieksprijs populair is, blijkt wel uit het feit dat er inmiddels bijna 19.000 stemmen uitgebracht zijn. Vorig jaar werden er in totaal 12.660 stemmen uitgebracht, wat toen al een record was. Dat wordt dit jaar dus sowieso verbroken.

Cafés hebben promotiemateriaal gekregen om stemmen binnen te halen en via social media wordt er ook veel aandacht aan de wedstrijd besteed. Stemmen kan nog tot 1 november.