Stemrecord Café Top 100 Publieksprijs: Goesting blijft aan kop

Stemrecord Café Top 100 Publieksprijs: Goesting blijft aan kop

Proeflokaal Goesting gaat nog altijd aan kop bij de Publieksprijs van de Café Top 100. De prijs, die naast de regulieren Café Top 100 uitgereikt wordt, is voor het café dat de meeste stemmen bij haar achterban kan genereren. Central uit Venlo stoomt op naar plek 2. Er is inmiddels een recordaantal stemmen uitgebracht en dat stemmen kan nog tot en met 1 november. De bekendmaking is op 12 november tijdens het Café Top 100-evenement in Hilversum.

Evenals in de vorige tussenstand, die gepubliceerd werd op 21 september, gaat ook nu Goesting uit Venray aan de leiding. In de top-5 is het verder stuivertje wisselen. De Goudse Eend uit Gouda en Central uit Venlo wisselen van plek. Central gaat naar 2, de Goudse Eend naar 5. Stadscafé Flow uit Den Helder en De Kromme Hoek uit Scherpenzeel blijven op respectievelijk plek 3 en plek 4 staan.

1Proeflokaal Goesting, Venray
2Café Restaurant Central, Venlo
3Stadscafé Flow, Den Helder
4De Kromme Hoek, Scherpenzeel
5Biercafé De Goudse Eend, Gouda
6Stulpke, Uden
7Café De Slock, Den Burg
8Het Graauwe Paard, Oudebildtzijl
9Heerlijkheid Breust, Eijsden
10PeGeCafe, Gieten
11Grandcafé Llamar, Bladel
12Bobby's Bar, Helmond
13Tapperie de Gats, Sittard
14Herberg 't Plein, Meppel
15Café Laurel & Hardy, Zandvoort
16Café Sprakel Eten & Drinken, Lonneker
17Eetcafé Zomerzorg, Hillegom
18Café de Strohoed, Leeuwarden
19Wijnbar & Tapperij Den Olifant, Apeldoorn
20Grand Café 't Gerecht, Heerenveen

Recordaantal stemmen Café Top 100 Publieksprijs

En dat de Publieksprijs populair is, blijkt wel uit het feit dat er inmiddels bijna 19.000 stemmen uitgebracht zijn. Vorig jaar werden er in totaal 12.660 stemmen uitgebracht, wat toen al een record was. Dat wordt dit jaar dus sowieso verbroken.

Cafés hebben promotiemateriaal gekregen om stemmen binnen te halen en via social media wordt er ook veel aandacht aan de wedstrijd besteed. Stemmen kan nog tot 1 november.