nieuws

Goesting aan kop Café Top 100 2018 Publieksprijs

Café 6301

Proeflokaal Goesting in Venray gaat aan kop bij de race om de Café Top 100 2018 Publieksprijs. Deze prijs loopt naast de reguliere Café Top 100 en spoort deelnemers aan hun gasten te mobiliseren op hun zaak te stemmen. Inmiddels zijn er al meer stemmen uitgebracht dan vorig jaar in totaal. Stemmen kan nog tot 1 november.

Goesting aan kop Café Top 100 2018 Publieksprijs

De Café Top 100 Publieksprijs is één van de extra prijzen die uitgereikt wordt naast de lijst van de 100 beste cafés. Cafés kunnen hun gasten mobiliseren en vragen op hen te stemmen. Wie de meeste stemmen heeft, wint de Publieksprijs en hoort dat tijdens het evenement waar ook de Café Top 100 2018 onthuld wordt.

Naast de Publieksprijs zijn dat de Gouden Apenstaart, voor beste social media-beleid, de Provinciewinnaars, de beste cafés per regio én De Parel, voor de medewerker die er dit jaar bovenuit sprong. De Café Top 100 2018 wordt maandag 12 november onthuld tijdens een feestelijk evenement in Hilversum. Dan worden ook alle prijzen uitgereikt.

Café Top 100 Publieksprijs populairder dan ooit

En dat de Publieksprijs populair is, blijkt wel uit het feit dat er inmiddels ruim 13.000 stemmen uitgebracht zijn. Vorig jaar werden er in totaal 12.660 stemmen uitgebracht, wat toen al een record was. Dat wordt dit jaar dus sowieso verbroken.

In de tussenstand gaat Proeflokaal Goesting uit Venray aan kop, gevolgd door Biercafé De Goudse Eend uit Gouda en Stadscafé Flow uit Den Helder. Cafés hebben promotiemateriaal gekregen om stemmen binnen te halen en via social media wordt er ook veel aandacht aan de wedstrijd besteed. Stemmen kan nog tot 1 november.

Stem hier op de Publieksprijs.

De top-20 per 21 september

1 Goesting Venray
2 De Goudse Eend Gouda
3 Flow Den Helder
4 De Kromme Hoek Scherpenzeel
5 Central Venlo
6  ’t Stulpke Uden
7 Heerlijkheid Breust Eijsden
8 Llamar Bladel
9 De Gats Sittard
10 De Slock Den Burg
11 Het Graauwe Paard Oudebildtzijl
12 Sprakel Lonneker
13 PeGe Gieten
14 Laurel & Hardy Zandvoort
15 De Strohoed Leeuwarden
16 Den Olifant Apeldoorn
17 Bobby’s Bar Helmond
18 Gulpener BrouwLokaal Gulpen
19 ’t Gerecht Heerenveen
20 In de Karkol Maastricht

 

 

 

Reageer op dit artikel