nieuws

The Bulldog naar Aruba

Café 1234

The Bulldog naar Aruba

Henk de Vries – oprichter en eigenaar van The Bulldog, heeft zijn imperium uitgebreid. Er zit n ook een Bulldog café op Aruba.

De nieuwste vestiging van The Bulldog is open sinds 20 april in Palm Beach, Aruba. Het is een combinatie van cocktailbar, restaurant en giftshop. Geen coffeeshop of hotel…

Het is de meest recente toevoeging aan de snel groeiende familie, die de beroemde ‘Livingroom of Amsterdam’ over de wereld verspreidt. In Amsterdam zijn meerdere vestigingen van The Bulldog, een hotel, cafés en coffeeshops. De Vries  (69) spreekt zelf overigens liever van ‘cannabis horeca’. De prominentste locaties is wel die op het Leidseplein. The Bulldog was in 1975 de eerste coffeeshop van Amsterdam.

Rome, Barcelona, Ibiza en de Canadese stad Vernon kennen ook vestigingen van de viervoeter.

The Bulldog Aruba

The Bulldog Aruba biedt zitplaats aan 90 personen en voorziet gasten van cocktails, smoothies en eten. Henk de Vries: ‘Met geregeld live-optredens van bands en DJs is het een relaxte plek om uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Net als in Amsterdam laat The Bulldog Aruba de gasten de typische Bulldog-sfeer proeven: uitnodigend, aangenaam en ontspannen. Een sfeer die aansluit bij de Caribische leefwijze.’

The Bulldog

The Bulldog

De historie van The Bulldog gaat inmiddels terug naar 1975 toen oprichter Henk de Vries de winkel van zijn vader overnam in het beroemde Amsterdamse Red Light District en deze plek veranderde in ’s werelds allereerste coffeeshop. Vandaag de dag is The Bulldog een internationale onderneming met meerdere vestigingen in onder andere Barcelona, Rome, Ibiza, Silver Star (Canada BC) en natuurlijk thuisbasis Amsterdam.

‘The Bulldog op het tropische eiland Aruba is een droom die in vervulling gaat. De sfeer en mensen van het eiland passen perfect bij het gevoel dat wij als Bulldog-familie willen uitstralen; open, warm en ontspannen. Wij zijn er trots op dat we op dit mooie eiland onze volgende stap in onze internationale uitbreiding mogen zetten.’

The Bulldog Aruba is open van maandag tot en met zondag van 17 tot 01 uur.