nieuws

Terras Top 100 Publieksprijs: Brasa Bar & Kitchen voorlopig aan kop

Café 7223

Terras Top 100 Publieksprijs: Brasa Bar & Kitchen voorlopig aan kop

In de nieuwste tussenstand van de Terras Top 100 Publieksprijs gaat Brasa Bar&Kitchen aan kop. De zaak uit Purmerend wist tot nu toe de meeste stemmen binnen te halen. De Publieksprijs is een prijs die onderdeel is van de Terras Top 100 en gaat erom welk terras zijn achterban het best kan mobiliseren.

Inmiddels zijn er ruim 13.000 stemmen uitgebracht of 245 bedrijven en daarmee gaat Brasa Bar & Kitchen dus aan de leiding voor de Publieksprijs van de Terras Top 100 2019. De Purmerendse zaak van ondernemer Arwin Versteyne, voerde de afgelopen weken veelvuldig campagne en dat lijkt zich uit te betalen. De top-5 wordt gecompleteerd door oud-Publieksprijswinnaar Het Rheins, Huize Bloem in Lieren, De Waldhoorn in Otterlo en Wollegras in Weiteveen.

Stemmen kan hier en de stembus is nog geopend tot en met dinsdag 11 juni. Misset Horeca zal regelmatig een tussenstand publiceren. Wie de meeste stemmen heeft binnen gehaald wordt bekendgemaakt op het Terras Top 100 Event op 8 juli 2019 bij ’t Gerecht in Heerenveen, de winnaar van het afgelopen jaar.

Top 25

1 BRASA bar & kitchen, Purmerend
2 Landgoed Het Rheins, Enter
3 Huize Bloem, Lieren
4 De Waldhoorn, Otterlo
5 Restaurant Wollegras, Weiteveen
6 Brasserie Kolkzicht, Surhuisterveen
7 Pier 7, Vlissingen
8 Happen & Tappen bij ’t Scheepje, Harmelen
9 Kasteel Maurick, Vught
10 Café Restaurant ’t Veerhuis, Wessem
11 Heeren van Sonoy, Alkmaar
12 Pavarotti Delft, Delft
13 Bospaviljoen de Norgerberg, Norg
14 Op de Brink, Elspeet
15 The WineKitchen at Sea, Amstelveen
16 Orangerie Mattemburgh, Hoogerheide
17 Bistro de Oale Ste, Nijverdal
18 PARK Café-Restaurant – Hotel Arena, Amsterdam
19 Het Montferland, Zeddam
20 Pelle’s eten&drinken;, Deurningen
21 Boterhuis, Delft
22 De Heikamp, Ruurlo
23 Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel, Helenaveen
24 De Werf, Veere
25 Het Wapen van Ens, Ens

Vernieuwde opzet Terras Top 100 Publieksprijs

De Terras Top 100 Publieksprijs is een competitie binnen de Terras Top 100 2019. De Publieksprijs is in het leven geroepen om gasten bij de zaak -en de Terras Top 100- te betrekken. Middels een promotiepakket dat alle deelnemers ontvangen hebben (met onder meer tafel- en visitekaartjes) en via hun eigen social media-kanalen kunnen deelnemers hun gasten aansporen op hen te stemmen.

Daarvoor is materiaal te downloaden, maar wie meer posters of kaartjes wil kan dat aanvragen door een mail te sturen naar terrastop100@vakmedianet.nl. Voorheen konden alleen terrassen meedoen die doorgingen naar de tweede ronde. Maar omdat alle terrassen vanaf dit jaar gelijktijdig worden bezocht is dat aangepast. Nu mogen alle terrassen die zich ingeschreven hebben voor de Terras Top 100 2019 meestrijden voor de Publieksprijs.