Restaurant Par Hasard Almere Stad wordt All you can eetcafé

Restaurant Par Hasard Almere Stad wordt All you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere.

Uiteraard blijven onder andere de prijswinnende frites van Par Hasard op het menu staan. Het nieuwe All you can eetcafé opent de laatste week van augustus haar deuren.

Onbeperkt voor een vaste prijs

Het nieuwe All you can eetcafé by Par Hasard is het enige restaurant in zijn soort op het Belfortplein. Naast all you can eat, is het namelijk ook een all you can drink café. Dat betekent onbeperkt eten en drinken voor een vaste, lage prijs. Binnen een tijdsbestek van twee uur kun je kiezen uit zo’n veertig verschillende hapjes en onbeperkt drankjes bestellen met het all you can drink-menu.

Par HasardVernieuwd interieur

Het interieur van Par Hasard kenmerkt zich door bourgondische gezelligheid. Om plaats te maken voor meer mensen wordt het aantal zitplaatsen in het eetgedeelte flink uitgebreid. De muren worden opgefrist en krijgen een kleurtje. Het bestaande, zonnige terras met de grote rode luifel krijgt nieuw meubilair.

All you can eat menu

De huisgemaakte frites van Par Hasard zijn al drie keer door de AD Friettest uitgeroepen tot ‘beste friet van Amsterdam’. Op het all you can eat-menu vind je nu ook oer-Hollandse gerechtjes als tomatensoep, frikandellen, kroketjes, Caesar salade en steak tartaar. Maar ook Limburgs zuurvlees, op de huid gebakken zalmfilet, fish & chips en saté van kippendijen staan op de kaart.