Grondlegger van Moeke Mooren Appeltern overleden

Grondlegger van Moeke Mooren Appeltern overleden

Jos van Guijthuijsen, oprichter van het horecabedrijf Moeke Mooren in Appeltern is op 72-jarige leeftijd overleden. Moeke Mooren - met terras aan de Maas - stond meerdere malen in de Terras Top 100 van Misset Horeca.

Zoon Joep van Gruijthuijsen nam het bedrijf zo’n tien jaar geleden van zijn ouders Jos van Guijthuijsen  en Corrie Janssen Steenberg over. Zijn zus Manon werkt ook in het bedrijf. Ook de Korenmolen in Maasbommel staat onder leiding van Joep.

Jos van Gruijthuijsen

Horecaman Jos van Gruijthuijsen (72) was naast ondernemer ook jaren raadslid voor de VVD en wethouder voor diezelfde partij in de gemeente West Maas en Waal. In 2002 werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Jos van Guijthuijsen van Moeke Mooren
Jos van Guijthuijsen

Woensdag 13 november 2019 is er van 15.00 tot 17.00 uur mogelijkheid voor afscheid nemen en om 19.00 uur is er een afscheidsdienst, beide in Moeke Mooren. De crematie vindt plaats in besloten kring.

Moeke Mooren

Moeke Mooren (1989) in Appeltern bestaat uit een terras, restaurant, zalen, viersterrenhotel met 16 kamers, vakantiehuis en een café. In het pand ernaast zijn drie escape rooms gerealiseerd; een activiteit die is opgenomen in diverse arrangementen. Ook bowlen en indoor midgetgolfen is mogelijk bij Moeke in Appeltern.