Ludieke gay roll moet Bar de Regenboog in Rotterdam door crisis helpen

Ludieke gay roll moet Bar de Regenboog in Rotterdam door crisis helpen

Bar de Regenboog in Rotterdam heeft de gay roll gelanceerd. De actie is een knipoog naar het hamsteren van toiletpapier tijdens de eerste lockdown, maar ook heel hard nodig om het café door de crisis heen te helpen, aldus eigenaar Patrick Nijenhuis in een video op de website van de zaak.

‘Omdat we er inmiddels meer dan schijt genoeg van hebben en we er alles aan doen om Bar de Regenboog te laten blijven bestaan, hebben we The Gay Roll geïntroduceerd’, vertelt Patrick Nijenhuis in de video.

Feestcafés

De ondernemer is eigenaar van feestcafés in Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam en doet er alles aan zijn zaken door de crisis te loodsen. Eerder organiseerde hij al een onlinebingo en verkocht hij cup cakes door heel Nederland.

Zijn nieuwste actie is een knipoog naar de eerste lockdown, waarin mensen massaal toiletpapier gingen hamsteren. De gay roll is ontwikkeld in samenwerking met The Good Roll, gemaakt van gerecycled papier en plastic vrij.

Overigens is het toiletpapier gewoon wit en gaat het om de speciaal ontworpen wikkel. De verkoopprijs is €14,95, van dat bedrag wordt ook een deel gedoneerd aan de bouw van toiletvoorzieningen in Afrika.