nieuws

Beleg van Zwanenberg beste productintroductie food

Catering

Ook waren er Misset Catering Awards voor de beste productintroducties in de cateringbranche. In de categorie Food ging de bokaal naar Zwanenberg Hartig Beleg.

Beleg van Zwanenberg beste productintroductie food

Hans Hondtong reikte de awards voor beste productintroducties uit. Hij is uitgever van de food en horeca-bladen van Reed Business waaronder Misset Catering valt. Het vakblad liet de beoordeling aan de genomineerde producten over aan de inkopers van de grote cateraars.

In de categorie food worden jaarlijks veel nieuwe producten geïntroduceerd. Vandaar de 21 kandidaten die kans maakten op een Misset Catering Award. Zwanenberg Hartig Beleg won de Award voor beste productintroductie Food.

‘Ze bereiken met dit product met ambachtelijke uitstraling een heel brede doelgroep. Verder speelt Zwanenberg goed in op de vaak beperkte schapruimte in de koelingen’, bleek onder meer uit de jurering.

Meer nieuwsberichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel