nieuws

Bob Hutten opgelucht na Catering Award

Catering

Hutten Exclusieve Catering-eigenaar Bob Hutten was toch even stil nadat zijn bedrijf tot beste partycateraar van Nederland werd uitgeroepen. Aan het eind van de regen aan Misset Catering Awards dankte hij zijn team: ‘catering draait om mensen. Mijn mensen.’ Daarna, opgelucht: ‘en nu feest!

Bob Hutten opgelucht na Catering Award

Dat feestje krijgt hij als hij van het podium komt en met een luid ‘We are the champions’ wordt ontvangen door zijn collega’s en handen te kort komt om te schudden.

Even later, buiten het feestgedruis, bekent hij dat hij vooral opgelucht is na de winst. ‘We waren genomineerd voor deze en voor bedrijfsrestaurant. Toen we die niet kregen dacht ik wel: verdomme, we zullen toch niet met lege handen naar huis moeten!’

Concurrentie

Vooraf was Hutten er verre van gerust op, omdat hij de concurrentie niet goed kent. ‘Veel partycateraars zijn best gesloten bedrijven, dus ik kon moeilijk inschatten hoe onze tegenstrevers waren.’

Uiteraard is hij trots op zijn partycateringteam, maar ziet dit wel als stimulans voor de businesscatering. ‘Die moet volgend jaar serieus voor de winst gaan.’

Zijn partycatering afdeling hoeft van Hutten volgend jaar niet persé weer mee te dingen naar deze titel. ‘Laat anderen zich ook maar eens profileren.’

Partylocatie

Over de wedstrijd zelf is hij zeer tevreden. ‘De audit was zeer professioneel. Grappig is wel dat wij bij de offerte die daar onderdeel van was, als partylocatie het restaurant van de toekomst voorstelden.’ Dat restaurant was nu onderdeel van het dagprogramma voorafgaand aan de uitreiking van de Awards.

‘Volgend jaar moet er zeker weer zo’n prijs komen. Alleen dan de awarduitreiking wel op een andere locatie en met een ander programma.’

Weg uit Veghel

Voorlopig mag Bob Hutten zich in ieder geval de beste van Nederland noemen, en zijn gehele ploeg van samenwerkers zal daarvoor vandaag een bedankje krijgen in de vorm van taart, liet hij na afloop van de feestavond weten na spoedberaad.

Huttens bedrijf groeit inmiddels zo hard, dat ze op de huidige locatie in Veghel aan de tax zitten, geeft hij aan. ‘In 2013 willen we twee keer zo groot zijn als nu, dat betekent dat we op zoek moeten naar een andere locatie.’ Of Hutten daarmee geboortegrond Veghel zal verlaten weet Bob Hutten nog niet: ‘zeg nooit nooit.’

De groei moet komen uit een flinke uitbreiding in de partycatering, de groei van 60 nu naar 150 bedrijfsrestaurants en het aanboren van nieuwe markten als instelingen en recreatieparken, verklaart Bob Hutten tegenover HighProfile.

Meer berichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel