nieuws

Hutten Catering in horeca modehandel

Catering

Het handelscentrum voor de mode CAST in Nieuwegein heeft in Hutten Catering een horecapartner gevonden. Het handelscentrum pakte de het horecaconcept grondig aan. De exploitatie zal vooralsnog plaats vinden voor rekening van CAST.

Hutten Catering in horeca modehandel

Daarbij zal Hutten Catering in opdracht van en in nauwe samenspraak met CAST de complete service zal verzorgen, geeft CAST (Centrum voor Accessoires, Schoenen & Tassen) zelf aan. ‘Na een jaar zal bekeken worden of Hutten ook de exploitatie voor zijn rekening zal nemen’.

CAST wil een modern up-to-date handelscentrum zijn met een optimale service aan de bezoekers. Daar scharen zij ook het horecaconcept onder. ‘We hebben ons georiënteerd op modebeurzen en ook diverse horecaconcepten buiten de beursbranche onder de loep genomen’.

‘Tijdens dat proces bleek dat we er niet zouden zijn met het vernieuwen van meubilair, maar dat ook de balies, het assortiment, de presentatie en apparatuur ingrijpend aangepakt moesten worden.’

Het handelscentrum in Nieuwegein besloot om geen half werk af te leveren, zo werd het complete plein, in recordtijd, verbouwd. ‘Na een lange verkenningsperiode is het nu eindelijk zover dat we in Hutten Catering uit Veghel een horecapartner hebben gevonden die naar ons gevoel perfect aansluit bij onze behoeften’, aldus CAST op haar site.

Meer cateringnieuws:

Reageer op dit artikel