nieuws

Twee cateraars voor gloednieuw Rotterdams theater

Catering

LantarenVenster in Rotterdam heeft twee cateraars als preffered suppliers aangetrokken. Beiden uit ‘het Rotterdamse’. Het pas onlangs opgerichte Ma Guise en het al langer bekende Van der Linde Catering + Evenementen. De vuurdoop is al geweest.

Twee cateraars voor gloednieuw Rotterdams theater

De partijen hebben een tweejarige overeenkomst afgesloten. Ma Guise en Van der Linde zijn aangetrokken om de zakelijke evenementen van LantarenVenster te verzorgen. Het nieuwe Rotterdamse theater biedt een kwalitatief hoogstaand film- en muziekprogramma en een café-restaurant dat zeven dagen per week geopend is.

De vuurdoop met een grote partij was al op woensdag 6 oktober. Toen werd het Jaardiner van de Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) gehouden. Op zaterdag 6 november werd LantarenVenster officieel geopend door Koningin Beatrix.

Onderscheidend

De cateraars zijn happy met de ‘koninklijke’ locatie. ‘De extra faciliteiten achter de schermen voor de cateraars, de techniek in de zalen in combinatie met de royale foyer, het uitzicht over de Rijnhaven en het interieur ontwerp zijn zeer onderscheidend in de markt’, aldus Dennis Rens van Ma Guise.

‘Tijdens het galadiner van de Veneca kon je de enorme potentie van deze locatie al zien en voelen’, aldus VanderLinde.

En Ruben Cieremans van LantarenVenster over de keuze voor de cateraars. ‘Uiteindelijk kiest de opdrachtgever welke cateringpartner het project daadwerkelijk mag uitvoeren. Dat beide partners betrokken zijn, bewijst de gezamenlijke inspanning om deze nieuwe locatie in de markt te positioneren.’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel