nieuws

Alweer nieuwe salesdirecteur voor Compass Group

Catering

Vincent Peeters. Dat is de naam van de nieuwe salesdirecteur van Compass Group Nederland. Hij komt uit eigen gelederen. Peeters was directeur Eurest Services. Hij is opvolger van Tom van Haarlem, die pas een jaar directeur sales was.

Alweer nieuwe salesdirecteur voor Compass Group

Compass laat Misset Catering weten dat het vertrek van Van Haarlem ‘in goed overleg’ is gegaan. Nadere details zijn niet bekend. Van Haarlem trad in oktober 2009 aan als opvolger van Heino Hovingh. Die vertrok als salesdirecteur zelfs al na enkele maanden.

Algemeen directeur Paul Tijs heeft vorig jaar een zeer ambitieuze opdracht van de hoofddirectie in Engeland meegekregen. Binnen vijf jaar (inmiddels vier jaar) dient de omzet verdubbeld te zijn. Compass kondigde overnames aan, maar die nog niet gerealiseerd.

Directieteam

Peeters (41) treedt per 1 oktober officieel in dienst in zijn nieuwe functie. Hij wordt verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van Eurest, Eurest Services en Medirest en treedt hij toe tot het directieteam.

Dat bestaat uit naast Peeters uit:

Paul Tijs – Managing Director

Sandra van Halderen – HR Director

Herman Bos – Finance Director

Opvolger

Compass haalt zijn nieuwe Sales Director uit eigen gelederen. Vanaf 1 december 2006 is Peeters in dienst bij Compass Group als directeur Eurest Services. Deze business-unit werd in 2006 opgericht, om naast cateringdiensten ook geïntegreerde facilitaire dienstverlening in Nederland aan te bieden.

Hiervoor deed Peeters ervaring op in sales- en operationele functies bij onder andere Numac Nederland BV en ISS Nederland BV. Bart Wijnands volgt hem op als directeur Eurest Services. Wijnands was voorheen manager ICT bij Compass.

Meer Compass:

Reageer op dit artikel