nieuws

Appèl van start met Het Nieuwe eten

Catering

In samenwerking met het Voedingscentrum zal Appèl binnenkort starten met de eerste pilot op het gebied van Het Nieuwe Eten. Dankzij Het Nieuwe Eten wordt bewust eten bij de gasten van de Appèl-bedrijfsrestaurants bevorderd, zo meldt de cateraar.

Appèl van start met Het Nieuwe eten

Het nieuwe eten schrijft niet voor wat wel en niet mag maar geeft tips om gezonder te eten. ‘We laten uw medewerkers nadenken over voedselinname. Ze bepalen zelf welk onderdeel van het eetpatroon verbeterd wordt, aansluitend bij zijn of haar eigen voorkeuren’, zo meldt Appèl.

Appèl bracht Het Nieuwe Eten onder de aandacht op de veertiende editie van de vakbeurs Facilitair op 18, 19 en 20 januari in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel