nieuws

Arjan van Dijk start restaurant

Catering

Arjan van Dijk is de horeca ingestapt. De oprichter van de Arjan van Dijk Groep zit achter de totstandkoming van een compleet gerenoveerd monumentaal pand van 500 jaar oud in Woudrichem.

Arjan van Dijk start restaurant

Het Oude Raedthuys in Woudrichem is de afgelopen maanden van binnen grondig gerenoveerd. Door de metamorfose is er een restaurant gecreëerd met een geheel eigentijdse uitstraling. Van Dijk nam samen met Patrick de Rade de productie op zich. Chefkok Ben Sykes en gastvrouw Sharon Kreeft zwaaien de scepter in het horecabedrijf.

Behalve het eetgedeelte is er ook een terras, een proeflokaal en een bovenkamer. Bovendien mogen er ook huwelijken worden voltrokken. Op 10 en 11 juni is het Oude Raedthuys open voor genodigden.

Van Dijk: ‘Eerlijk gezegd heb ik meestal tijd te kort, maar er zijn bijzondere projecten die langs komen. En af toe bedenk ik zelf wat. Zoals de renovatie van het Oude Raedthuys.’ Van Dijk is ook jurylid bij de Misset Catering Awards , categorie Partycatering.

Reageer op dit artikel