nieuws

Biljartteam Hanze Catering opgeheven

Catering

Het driebandenteam van Hanze Catering bestaat niet meer. Het rommelde al langer, maar nu is de knoop doorgehakt. Hanze-eigenaar Wim Salomons laat weten dat wat hem betreft het contract met terugwerkende kracht sinds mei is ontbonden.

Biljartteam Hanze Catering opgeheven

’s Werelds beste driebandenteam, bestaande uit Dick Jaspers, Torbjörn Blomdahl, Martin Horn, Ad Koorevaar en Jean van Erp, moet dus op zoek naar een nieuwe werkgever, maar laat het er niet bij zitten en zegt een advocaat op de zaak te hebben.

‘In het contract met de spelers staat dat ik elk jaar kan bekijken of we verder gaan’, aldus Salomons in De Telegraaf. ‘Wat mij betreft is het sinds mei afgelopen. Tot die tijd heb ik alles keurig betaald en dat die jongens nog twee keer in de competitie onder Hanze Catering hebben gespeeld, is niet mijn zaak meer. Dan doen ze zelf.’

‘Ik denk dat ik juridisch een sterke zaak heb. Trouwens ik heb nog geen advocaat gezien, noch van de spelers of de biljartbond. Wat de bond aangaat is er ook niks aan de hand. Er is helemaal geen contract, dus ik weet niet waar ze het over hebben.’

In mei kondigde Salomons nog aan dat hij het landskampioenschap, de beker en de Europacup wilde winnen. Ook toen de belastingdienst zijn bedrijf leeg verkocht, bleef hij tegenover de spelers volhouden dat alles in orde zou komen. Dick Jaspers en Torbjörn Blomdahl hebben inmiddels een contract getekend om te spelen in het driebandenteam Van Donge & De Roo in Barendrecht.

Reageer op dit artikel