nieuws

Cuisine on tour verzorgt diners tijdens duurzame dinnershow

Catering

Cateraar Cuisine on tour speelt een belangrijke rol bij de door KEK Events geïntroduceerde duurzame business dinnershow. Deze laat werknemers en relaties van bedrijven genieten van spectaculair ijstheater in prachtige decors.

Cuisine on tour verzorgt diners tijdens duurzame dinnershow

De eco-ijsvloer, geleverd door Ice-World, wordt van groene energie voorzien door Nederlandse windmolens en ligt op twee locaties: Central Studios in Utrecht en Showkas Arendshoeve in Aalsmeerderbrug. De show gaat over mens, milieu en maatschappij.

Tijdens de pauzes kunnen de gasten genieten van een diner, verzorgt door huiscateraar Cuisine on tour, met duurzame ingrediënten, biologische wijnen en live muziek.

De show in de Central Studio’s is een ‘corporate event’ bij uitstek. Elke show wordt in principe exclusief verkocht wordt aan één opdrachtgever. Opdrachtgevers krijgen de mogelijkheid om er een ‘custom made’ evenement van te maken en hun eigen duurzaamheidsvisie over te brengen op medewerkers en relaties, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel