Duurzame vis op KLM-vluchten

Duurzame vis op KLM-vluchten

Op de menukaart van KLM komt duurzame Kaapse Heek te staan. Viswinkelketen Fishes en KLM hebben afgesproken dat de er tijdens de vliegreizen verantwoorde vis wordt gereserveerd.

Fishes ontving in 2007 het MSC-keurmerk, dat garandeert dat de vis op een duurzame manier is gevangen in met oog voor de natuur beheerde visgebieden.

Bart van Olphen, drijvende kracht achter Fishes, begon in 2002 met het verkopen van vis en lette daarbij meer op de herkomst van de vis en de vraag of een soort werd bedreigd met uitsterven.

Inmiddels is Fishes wereldwijd de marktleider in MSC-producten en KLM de eerste MSC-gecertificeerde luchtvaartmaatschappij, meldt Van Olphen donderdag.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.