nieuws

Eurest Services 15 jaar actief in mega kantorencomplex

Catering

Eurest Services, onderdeel van Compass Group Nederland, verzorgt de facilitaire diensten in het nieuwe kantorencomplex L’Hermitage in Almere. Er is een contract voor de komende voor de komende 15 jaar getekend.

Eurest Services 15 jaar actief in mega kantorencomplex

L’Hermitage is gelegen in het centrum van Almere. In de toekomst bestaat het uit drie kantoorgebouwen: Carlton (39.000 m2), Martinez (24.000 m2) en Majestic (30.000 m2). Hiermee is het een van de grootste kantoorcomplexen in Nederland.

De eerste twee torens zijn eind 2010 opgeleverd. De derde toren, Majestic, wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd. In toren Carlton (31 etages) voert Eurest Services de volgende diensten uit: bemanning van de centrale receptiebalie, beveiliging, schoonmaak van algemene ruimtes en de exploitatie van het vergadercentrum.

Ook is er een publiek toegankelijk restaurant geopend, waar de cateringformule Puur wordt gevoerd. In de toekomst wordt er nog een koffiecorner geopend. De huurders in het pand kunnen de schoonmaak- en andere diensten van Eurest Services ook afnemen.

In de tweede toren, Martinez, gaat de dienstverlener ook de schoonmaak van de algemene ruimtes verzorgen, evenals de beveiliging en receptie. Het plan is om hier ook een koffiecorner te openen. Wanneer het kantorencomplex volledig bemand is, wordt hier eventueel nog een restaurant geopend.