nieuws

Jaarbeurs Catering exploitant kasteel Gemert

Catering

Jaarbeurs Catering Services wordt zeer waarschijnlijk de exploitant die het kasteel van Gemert gaat omvormen tot hotel. De gemeenteraad van Gemert-Bakel moet nog een definitief oordeel vellen, maar een presentatie van JCS voor de raad werd beloond met applaus.

Jaarbeurs Catering exploitant kasteel Gemert

Het kasteel van Gemert komt binnenkort leeg te staan omdat de huidige bewoners, de paters, naar Gennep verhuizen. De gemeente zocht lang naar een partij die het aandurfde om onder meer hotelplannen voor het kasteel uit te voeren.

Jaarbeurs Catering Services laat de plannen uitvoeren door dochter Arjan van Dijk Groep. Volgens de burgemeester van Gemert is het goed dat het kasteel behouden blijft Gemert en omgeving. ‘Hiermee willen we het behouden én versterken. Ik denk dat we volgende week de intentieverklaring kunnen ondertekenen.’

Reageer op dit artikel