nieuws

Klucht over partycatering

Catering

Eduardo’s Catering Services helpt een party voor the rich and famous in Huize Laarmans vakkundig om zeep. Zijn ‘hoogwaardige’ snacks zorgen voor vlekken in de nek van de veeleisende gastvrouw. Een praktijkvoorbeeld? Nee, het verhaal van de klucht ‘In Catering’ in een notedop.

Klucht over partycatering

Het komische stuk wordt opgevoerd in het nieuwe theater Cultura in Nootdorp. Ton Elsgeest is de regisseur van de klucht waarin de verwikkelingen op een party in het huis van de steenrijke familie Laarmans worden gevolgd. Die geeft een party voor the rich and famous. Voor een perfect verloop van deze avond hebben ze Eduardo’s Catering Services ingehuurd.

Cateraar Ed heeft als starter echter nog weinig verstand van cateringzaken. Met dikdoenerij heeft hij de opdracht binnengehaald. Ed heeft zich verslikt in de extreem hoge eisen van de gastvrouw, Deborah Laarmans. Zij verwacht kaviaar, Ed komt met snacks. Samen met zijn vaste medewerksters Fleur en Floor en invalkracht Bertje maakt hij er een zooitje van.

Tel daarbij de streken van de familieleden op et voilà, een klucht over catering en de opdrachtgever is een feit. Denk aan de vele dichtslaande deuren bij John Lanting’s Theater van de Lach. Even onbedaarlijk lachen om wat er fout kan gaan in de branche? Dan lijkt dit een goede keuze. De speeldata zijn 2,9 en 10 november.

Reageer op dit artikel