nieuws

Kroket slachtoffer bij La Place

Catering

De kroket moet het ontgelden bij La Place. Wanneer de versformule van V&D een bedrijfsrestaurant overneemt, is de kroket het eerste slachtoffer.

Kroket slachtoffer bij La Place

Dat laat La Place-initiator Paul Bringmann weten in De Telegraaf. ‘Als we bedrijfskantines overnemen, gooien we de kroketten er uit. Niemand vindt dat erg’.

Bringmann merkt op dat fast casual de toekomst is. ‘Eten in toprestaurants is leuk, maar dat doe je niet elke dag’. Daarnaast ziet Bringmann dat het zelf samenstellen van salades, van het eerste blaadje sla tot de laatste druppel dressing, steeds populairder wordt.

Door de gezondheidtrend in bedrijfsrestaurants en fastfoodzaken ziet Bringmann La Place telkens veranderen. Zo is La Place overgestapt op zuurdesembrood in plaats van ciabatta’s en focaccia’s. ‘Als anderen ergens mee beginnen, stoppen wij’.

Zie ook