nieuws

Lunchen in een Limo

Catering

Bedrijfsfeest.nl rijdt met een limousine rond om personeelsverenigingen van bedrijven attent te maken op de mogelijkheden van SOS Events. Het bedrijf trakteert de potentiële klanten op een lunch in deze limousine.

Lunchen in een Limo

De limousine gaat op bezoek bij bedrijven die zich hebben aangemeld en verrast de medewerkers met een half uur durende lunch. De medewerkers worden vervolgens bijgepraat over SOS Events.

De limo rijdt in de omgeving van Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem en al ruim 60 bedrijven hebben zich aangemeld. Directeur Erik Kroon hoopt hiermee toekomstige klanten binnen te slepen: ‘Uiteraard hopen we dat onze limousines in het voorjaar weer vol zitten met bedrijven die een door ons georganiseerde dropping als bedrijfsuitje hebben geboekt’.

Reageer op dit artikel