nieuws

Miljoenenopdracht voor La Place

Catering

Op de valreep van 2007 heeft La Place een miljoenencontract binnengehaald. De formule wordt ingezet in de personeelsrestaurants van de grote kantoren van ABN-Amro. Prorest gaat de ‘kleine’ locaties verzorgen.

Miljoenenopdracht voor La Place

Dit heeft Misset Catering uit welingelichte bronnen vernomen. ABN-Amro schreef onlangs een tender uit voor een nieuwe cateraar die de personeelsrestaurants van haar kantoren mag verzorgen. Naar verluidt is de waarde van het cateringcontract van ABN-Amro rond de 20 miljoen euro. Twee partijen volgen de huidige cateraar Compass op.

La Place gaat met partner OSP de restaurants van de acht grote kantoren van de bank verzorgen. Dit zijn kantoren van ongeveer 600 pandbewoners en meer. Prorest zal op 22 ‘kleine’ locaties actief worden, kantoren met tussen de 100 en 600 bankmedewerkers.

Beide cateraars zouden ook banqueting en partyservice activiteiten mogen ontplooien bij de bank. Voor zowel La Place/OSP als Prorest gaat het contract bij ABN-Amro per 1 januari 2008 in.

Reageer op dit artikel